Min passion for marketing og iværksætteri

Klar til natarbejde

(15. sep 2016)

For nogen er overarbejde noget af det værste, de ved. For andre er det i den mest bogstaveligste forstand ”interessetimer”.

På den ene og den anden side

På den ene side kan jeg nogle gange føle mig så træt af at have beskæftiget mig med Google i så mange år. Men omvendt får jeg stadigvæk det vildeste kick, når kunderne ringer efter 3-6 måneders samarbejde og fortæller, at den strategi vi har lagt, allerede har øget deres omsætning betydeligt.

Hvis du vil have succes, må du ofre dig

Sådanne succeshistorier, som når kunderne efter kort tid fortæller, at det vi gør, i den grad virker, giver en gammel iværksætter som mig et kæmpe boost. Det er de oplevelser, der gør, at jeg har motivationen til at tage ’en nat på kontoret’.

Succes falder ikke i skødet!  

Gør som 139 andre. Få gratis online marketing og iværksætter historier direkte på SMS.
 
Det koster alm. Sms-takst at tilmelde sig og du kan til en hver tid afmelde denne service igen