Blog

Sælger søges til Marketenderiet og Montagehallen

(01. jun 2017)

Vi leder efter en dygtig og talentfuld kollega, som kan hjælpe os med at sælge arrangementer i Marketenderiet, der er et af Københavns flotteste og mest eftertragtede venues. Så har du viljen og brænder for at arbejde med events og arrangementer, så læs videre....

Din hverdag bliver et spændende mix af opsøgende salgsarbejde og håndtering af de kunder, der henvender sig direkte til os. Ud over Marketenderiet repræsenterer du også Montagehallen, som er vores helt nye fantastiske møde- og konferencehus.

Branchekendskab er en fordel men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er ordentlig, arbejdsom og tillidsvækkende. Derudover forventer vi, at du er dygtig til både at skrive og regne, samt behersker engelsk på et niveau, så du kan kommunikere mundtligt såvel som skriftligt med vores udenlandske kunder.

Marketenderiet er en del af Nordic Solution, som foruden Marketenderiet også ejer virksomhederne Nordic Event, Nordic Catering, After Work Arrangement og Siteworks. Vi bor i Valby hvor du i koncernen vil få mere end 40 nye kollegaer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Thomas Nielsen, partner, på tlf. 2949 0953 eller på

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.