Min passion for marketing og iværksætteri

Tjen mere på dine drømmekunder med online marketing

(29. nov 2017)

Vi stræber alle efter dem - drømmekunderne. Den slags kunder der gør os klar til natarbejde og dem, der får forretningshjulene til at dreje rundt. 
Online marketing gør det muligt at nå ud til de kunder, som du rent faktisk tjener penge på. Læs med her hvis du vil vide hvordan. 

Første skridt: Hvad vil du gerne tjene penge på?

Jeg arbejder med et hav af forskellige kunder: Alt fra kiropraktorer, bilforhandlere og advokater. Når jeg siger "drømmerkunder" henviser jeg ikke til de kunder, som "bare" er hyggelige at tale med over Café Latte.

Jeg henviser derimod til de kunder, hvor samarbejdet gensidigt er en succes. Gensidig succes betyder blandt andet, at jeg skal levere et stykke arbejde, der giver min kunde glæde og penge i kassen. Det er her, hvor online marketing kommer ind i billedet.

Med online marketing kan vi målrette indsatserne, så dit website dukker op i søgeresultaterne, når dine drømmekunder søger på Google. 

Hvis du vil have flere drømmekunder, er første skridt at klarlægge, hvad du reelt set tjener penge på - og hvad der gør dig glad.

Hold dig ikke tilbage...

Mange af mine kunder fortæller mig, at de er fuldt ”booked”, og at vi derfor ikke skal lave mere online marketing. 

Her plejer jeg at udfordre dem – for er det nu deres drømmekunder, der booker dem? Ofte er svaret desværre et "nej"...

Drømmekunder giver arbejdsglæde og penge i kassen!

Lad mig uddybe. Måske kører du en virksomhed, hvor du har travlt, og du kan i virkeligheden ikke tage flere kunder på nuværende tidspunkt. Til gengæld vil du gerne tjene flere penge  – hvem vil ikke gerne det?

Overvej dette

Jeg vil derfor bede dig overveje, om der er nogle særlige produkter/ydelser, som du tjener mere på end andre? Er der måske nogle opgaver, som er sjovere end andre? Svaret her er ofte et stort rungende ”JA!”. Måske er der omvendt også nogle af dine produkter eller ydelser, som er decideret dårlig forretning. Ud med dem!

Desværre ser jeg mange, der sælger produkter og ydelser i stor stil - som i virkeligheden ikke bidrager til hverken penge på kontoen eller arbejdsglæde

Samarbejdet med SSG

Én af mine drømmekunder er SSG, som er markedsledende inden for skadeservice, industriservice og ejendomsservice i Norden. For at kunne vise mine pointer med indlægget må jeg bringe et eksempel - samarbejdet med SSG.

Mit team i Siteworks lavede en fed ny hjemmeside til SSG tilbage i marts 2016. Siden da er der sket en masse. Som et led i vores online marketing-strategi, oprettede vi for en måned siden 4 nye landesider på SSGs hjemmeside – hvilket skabte nogle helt vilde resultater!

De nye landesider er målrettet de ydelser, som SSG aller helst vil sælge. Med online marketing formåede vi at skabe så gode placeringer, at landesiderne nu ligger på side 1,  når flere hundrede drømmekunder søger efter ydelserne i Google!

Hvordan det?

Landesider er geniale, hvis du har et særligt produkt eller en ydelse, som du gerne vil rangere højt på i Google. …og som du ved, er gode Google-placeringer det bedste udgangspunkt for flere besøgende – og derfor også for mere salg og flere penge i kassen!

En landeside er en side, som man ”lander” på, når man klikker på et link eller et søgeresultatet – landesiderne udgør alle de forskellige URL’er på dit website

Landesider gir' dig penge på kontoen!

Lad os vende tilbage til SSG. Mit team i Siteworks lavede som sagt nogle nye fede landesider for SSG. Når jeg skriver ”fede landesider”, mener jeg selvfølgelig landesider, der lever fuldt op til Googles krav – og ikke mindst potentielle drømmekunders interesser.

Se eksemplet her!

Du skal naturligvis have et eksempel, og du kan derfor se landesiden om brandskade her.

Hvad betød landesiderne så for SSG?

SSG vil gerne arbejde mere med brandskader.

Efter lanceringen af de nye landesider skete der simpelthen et boost i SSGs placeringer! Her taler vi om, at nogle af placeringerne gik hele 20 sider frem! De nye landesider betyder helt konkret, at SSG nu får flere af deres drømmekunder ind på hjemmesiden.

SSG kommer nu frem på 1. side i søgeresultaterne, når personer søger efter "brandskader" - altså når drømmekunderne leder efter dem!

Derfor er det lykkedes

Det lykkedes os blandt andet at skabe overvældende resultater fordi, at gode landesider betyder, at brugerne bliver længere tid på siden – og det belønner Google med høje placeringer. Derudover er det lykkedes ved hjælp af linkbuilding.

Linkbuilding er en gren af online marketing (SEO), der handler om at lave anbefalinger i form af links til din hjemmeside.

Hvorfor lige linkbuilding?

Linkbuilding er og bliver en af de mest effektive måder at skabe gode placeringer i Google på! En god linkprofil indikerer nemlig over for Google, at din hjemmeside er et besøg værd.

Du kan læse meget mere om hvad linkbuilding er for en størrelse her.

God linkbuilding gør underværker! Dette gælder særligt, hvis websitet – i SSGs tilfælde de nye landesider – er i tip top i orden.

Resultatet: 269 placeringer på én måned!

Landesiden om brandskader rykkede altså 269 placeringer op på Google på blot én måned. De 3 andre landesider gik mellem 37 – 102 placeringer op!

Det fede er...

Det fede ved linkbuilding er blandt andet, at vi med linkbuildingen højest sandsynligt vil se en yderligere stigning i placeringerne over tid. Det bliver altså kun bedre og bedre. 

Skal jeg gøre det samme for dig?

Med mit team bag mig kan vi skabe lignende resultater for dig og din virksomhed. Det eneste, du skal gøre, er at finde ud af, hvad du aller helst vil sælge – hvem din drømmekunde er! 

Gør som 139 andre. Få gratis online marketing og iværksætter historier direkte på SMS.
 
Det koster alm. Sms-takst at tilmelde sig og du kan til en hver tid afmelde denne service igen